Ruime ervaring

Condor Klustotaal is het bedrijf van Reint Leever. Hij kan terugkijken op een rijk arbeidsverleden, waarin hij ervaring heeft opgedaan in diverse beroepen. Van loodgieter, timmerman en smid tot scheepsbouwer, sociaal werker en installateur. In 2003 kwam deze werkervaring samen in de start van Condor Klustotaal.

Allround klusbedrijf, één aanspreekpunt

Condor Klustotaal is een allround klusbedrijf dat helpt met allerlei klussen in en om het huis. Of het nu gaat om schilderwerk, timmerwerk of installatiewerkzaamheden. Waar nodig worden specialisten ingeschakeld, maar Condor Klustotaal blijft gedurende het hele project uw aanspreekpunt. Dat is wel zo duidelijk en gemakkelijk.

Flexibel en kwaliteit

Condor Klustotaal kent flexibele werktijden die aangepast worden aan de klant. Wilt u dat we ‘s ochtends vroeg beginnen? Dat kan. Maar als u ons liever in de avonduren aan het werk zet, is dat ook bespreekbaar. Ons belangrijkste doel is dat u tevreden bent. We gaan voor kwaliteit. Dat betekent dat we hoogwaardige en duurzame producten gebruiken, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat.

Specialisaties en certificaten

Condor Klustotaal vindt het belangrijk om de vakkennis op peil te houden. Daarom bezoeken we alle belangrijke vakbeurzen en volgen we regelmatig cursussen. Zo is Condor Klustotaal gespecialiseerd in het duurzaam repareren van houtrot en gecertificeerd door Repair Care.
Daarnaast is Condor Klustotaal een veiligheidsadviseur, gecertificeerd door veiligheid.nl. Dat betekent dat we woningen screenen op veiligheid en adviseren over mogelijke preventieve maatregelen. Woningaanpassingen die het comfort en de veiligheid in huis verhogen. Dit doen we onder de naam Seniorwonen+. Op de website van Seniorwonen+ vindt u alle informatie over zelfstandig blijven wonen in een comfortabel thuis.

Aangesloten bij de Vereniging van Klussenbedrijven

Condor Klustotaal is aangesloten bij de branchevereniging VLOK  en de daarbij behorende onafhankelijke Geschillencommissie. Een extra garantie voor u als consument. Op alle werkzaamheden die Condor Klustotaal uitvoert, zijn de Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK)  van toepassing.